https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Iščejo se avtoklepar, naravovarstveni nadzornik in računovodja

24.05.2018 ob 18:00  

Ste brez zaposlitve? Tudi ta teden smo za vas na straneh Zavoda za zaposlovanje izbrali nekaj zanimivejših ponudb za delo.


AVTO CENTER ANDREJEK  d. o. o. PE Veščica, išče avtokleparja za nedoločen čas. Pogoj za zaposlitev je nižja poklicna izobrazba. Za delo so zaželene delovne izkušnje. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti ali pa pokličejo za razgovor do 21. junija 2018.

K – BUS, tovarna avtobusov d. o. o. išče avtoelektrikar-monterja za določen čas (6 mesecev). Pogoj za zaposlitev je srednja poklicna izobrazba, elektrotehnika in energetika. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti, e-pošti ali pa naj pokličejo za razgovor do 7. junija 2018.

AVTOBUSNI PROMET Murska Sobota d. d. išče avtoličarja za določen čas (6 mesecev). Pogoj za zaposlitev je srednja poklicna izobrazba, strojništvo in obdelava kovin. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 29. maja 2018.

AM SPECIAL, trgovina d. o. o. išče avtomehanika za nedoločen čas. Pogoj za zaposlitev je srednja poklicna izobrazba. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti, e-pošti ali pa naj pokličejo za razgovor do 20. junija 2018.

VOJCLES,  gradbeništvo in montaža, Vojko Hodošček, s. p. išče monterja otroških igral za določen čas (3 mesece). Pogoj za zaposlitev je srednja poklicna izobrazba, gradbeništvo. Zaželeno je tudi veselje do dela z lesom. Prijavite se lahko do 31. maja 2018.

 

JAVNI ZAVOD KRAJINSKI PARK GORIČKO išče naravovarstvenega nadzornika III za določen čas (12 mesecev). Pogoj za zaposlitev je visokošolska izobrazba 1. stopnje, visokošolska strokovna izobrazba (prejšnja), Biologija in Biokemija. Kandidat naj dobro razume, govori  in piše angleški jezik. Zaželeno je tudi poznavanje dela z računalnikom, sposobnost vodenja obiskovalcev, poznavanje področja zavarovanega območja ter področja dela ter komunikacijske sposobnosti. Prijave zbirajo le še do jutri, 25. maja 2018.

ELETRKO INŽENIRING TRAMAR, družba za proizvodnjo, inženiring, servis in trgovino d. o. o. išče računovodjo za nedoločen čas. Pogoj za zaposlitev je srednja strokovna ali srednja splošna izobrazba. Od kandidata se pričakuje zelo dobro govorjenje, razumevanje in pisanje nemškega jezika. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti, e-pošti ali pokličejo za razgovor do 23. junija 2018.

OBČINA LJUTOMER  išče strokovnega sodelavca VII/1 – pripravnika za določen čas (8 mesecev). Pogoj za zaposlitev je visokošolska izobrazba 1. stopnje, visokošolska strokovna izobrazba (prejšnja), ekonomija. Jani natečaj za zasedbo prostega delovnega mesta je objavljen na spletni strani Občine Ljutomer. Prijavite se lahko do 31. maja 2018.

FURS, finančni urad Murska Sobota  išče svetovalca v oddelku za nepremičnine in drugo obdavčitev za nedoločen čas. Pogoj za zaposlitev je visokošolska izobrazba 1. stopnje ali visokošolska strokovna (prejšnja). Prednost pri izbiri bodo imeli kandidati s končano pravno smerjo izobrazbe, zaključene najmanj na stopnji, ki je zahtevana kot pogoj za zasedbo delovnega mesta. Prijavite se lahko do 31. maja 2018.

Več o prostih delovnih mestih si lahko ogledate tukaj.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.