https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOŠARKA

3x3 GEZA PUB Beltinci na istem TOURu, kot Luka Dončić pred leti

25.5.2018  

Kot kaže bodo ulični košarkarji ekipe 3x3 GEZA PUB Beltinci, ki nastopajo po mednarodnih turnirjih serije FIBA 3x3 in BASKET TOUR, deležni še prav posebne pozornosti, kot Slovenci.


Geza pubovci v petek, 25. maja 2018, sodelujejo na mednarodnem turnirju ulične košarke Basket tour na Hrvaškem. Dodajmo, da je pred leti, natančneje leta 2015 na enem izmed turnirjev serije Basket tour, nastopal s svojo ekipo tudi slovenski košarkarski biser, Luka Dončić. 

Izjava za javnost, ekipe 3x3 Geza pub Beltinci: "Luko Dončića bi si zagotovo vsaka ekipa želela v svoji vrstah. Tudi naša ekipa 3x3 Geza pub Beltinci potrebuje okrepitev na turnirjih, ko je kateri od članov odsoten zaradi službenih obveznosti. Zavedamo se, da igranje na mednarodni ravni in pogosta potovanja zahtevajo dosti odrekanja ter nam vzamejo veliko časa. Zaradi rednih služb, ki jih imamo, ni možno nastopiti na vseh željenih turnirjih. Zato smo se pogosto primorani usklajevati ali se včasih obrniti tudi na zunanjo pomoč. Prav gotovo bi nam zunanja pomoč, osvežitev in atrakcija kot je trenutno Luka Dončić, v vsakem primeru prav prišla. Seveda v primeru, v kolikor nam ne bi oporekali v njegovem trenutnem klubu ali njegovi agenti. Kot vemo, se " The Don" trenutno spogleduje z ameriško ligo NBA. Vendar zaenkrat so nam glede njega dovoljene le sanje in se zato zanašamo na svoje znanje ter trud, ki ga vlagamo." 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.