https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Podelili pomurske raziskovalne nagrade za leto 2017

Murska Sobota, 25.05.2018 ob 13:45  

Danes, 25. maja 2018, je v prostorih Pokrajinske in študijske knjižnice Murska Sobota, potekala slavnostna podelitev pomurskih raziskovalnih nalog, ki jih Pomurska izobraževalna fundacija (PIF) podeljuje že 16. leto zapored.


Ob materialni vrednosti nagrada pomeni tudi veliko moralno spodbudo in prejemnikom zagotavlja ugled, ne le v domači regiji, temveč tudi širše. Za dosego tega je zelo pomemben izbor nagrajencev, zato to nalogo že tradicionalno zaupajo pomurskim akademikom, članom Pomurske akademije PAZU. 

Nagrado za najboljše magistrsko delo s področja družboslovja in humanistike je prejela Ariela Abraham (Pedagoška fakulteta Univerze v Kopru). Nagrado za najboljše magistrsko delo s področja naravoslovja in tehnike je prejel Dušan Fister (Fakulteta za strojništvo in Fakulteti za elektrotehniko, računalništvo in informatiko Univerze v Mariboru).

Nagrado za najboljše delo aplikativnega značaja je prejel Luka Adanič (Fakulteta za strojništvo Univerze v Mariboru). Nagrado za najboljšo doktorsko disertacijo pa sta prejela dr. Alenka Kovačič (Fakulteta za farmacijo Univerze v Ljubljani) in dr. Miloš Borovšak (Fakulteta za matematiko in fiziko Univerze v Ljubljani). 

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.