https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Pogrešajo 34-letno Biserko Poredoš iz Dolnjih Slaveč

13.05.2011 ob 8:34  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče z gmotno škodo, osem kaznivih dejanj, eno kršitev javnega reda in miru, dve poškodovanji vozil na parkirnem prostoru, tri primere povoženja divjadi in iskali pogrešano osebo.

Na področju kriminalitete so obravnavali dva vloma, dve tatvini, tri poškodovanja tuje stvari, ogrožanje varnosti in zaposlovanje na črno. V Skakovcih je bilo vlomljeno v poslovni prostor od koder so odtujili dva koluta bakra in 90 m bakrene žice v vrednosti 5.300 evrov. V Okoslavcih je bilo vlomljeno v nenaseljeno stanovanjsko hišo, v Ižakovcih je bila izvršena tatvina cevi iz nerjaveče kovine, v Lendavi je bila izvršena tatvina denarnice z dokumenti in denarjem. Na območju Gornje Radgone je bil obravnavan podjetnik, ki je zaposlil več tujcev brez ustreznega dovoljenja.    

Včeraj je od doma neznano kam odšla 34-letna Poredoš Biserka, stanuje Dolnji Slaveči 145. Pogrešana je visoka okrog 170 cm, črnih las, nazadnje je bila oblečena v spodnji del modre trenirke, majico s kratkimi rokavi modre barve ter obuta v bele športne copate.  Vse, ki bi pogrešano opazili, naprošamo, da to sporočijo na najbližjo policijsko enoto ali na telefonsko številko 113.

Javni red in mir je bil kršen enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelj se je ob intervenciji policistov pomiril in s kršitvijo prenehal.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na relaciji Murska Sobota - Hodoš.  

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.