https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

NOVO: Na Pomurec.com danes ob 20.00 prihaja klepet v živo

 

Danes začenjamo nov korak na pomurskem spletnem prostoru. Kot prvi v Pomurju bomo s pričetkom ob 20.00 uvedli klepet v živo z gostom, ki smo ga poimenovali POM-KLEPET. 

Kaj je POM-KLEPET in kako deluje 

Klepet v živo je sodobna oblika internetne komunikacije med bralci in gostom v klepetu. Bralci imajo možnost, da v klepetu gostu postavljajo vprašanja v živo, ta pa na njih takoj odgovarja. 

Kot prvemu boste bralci Pomurec.com imeli priložnost vprašanja v živo postavljati Feriju Lainščku.

O Feriju Lainščku:

Ferija Lainščka ne moramo označiti le kot pisatelja, temveč tudi kot pesnika, dramatika, scenarista, soustvarjalca literarnih revij in avtorja številnih besedil slovenskih pevcev ter skupin. Lainšček je vsestranski avtor, ki piše tako za odrasle, kot za mladino in otroke. Goričanec po rodu trenutno živi in ustvarja v Murski Soboti. Lainšček ima status samostojnega ustvarjalca v kulturi in je solastnik in urednik Podjetja za promocijo kulture Franc - Franc.

Pridruži se nam in Feriju Lainščku v

ponedeljek, 30. maja s pričetkom ob 20. uri. 

Prvič v Pomurju. V ŽIVO na www.pomurec.com!

    Komentarji

    1. gost
      01.09.2015 ob 17:37 jan49 gost

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      27.09.2020 ob 0:33 Jani gost

      Feri samo igra in občuduje tiste preko Mure. Ko

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.