https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Zmeri se, zvagaj se, nafči se

Murska Sobota, 18.06.2011 ob 12:37  

Na Trgu kulture v Murski Soboti se je pričela akcija, namenjena kolesarjemm in pešcem. Za obiskovalce je bilo na voljo več delavnic in svetovalnic.

Glavni cilj projekta, katerega projektni partner je Center za zdravje in razvoj, je povečati uporabo koles in hoje kot glavnega "transportnega" sredstva za vsakdanje krajše poti v lokalnem okolju, da bi s tem povečevali zdravje ljudi kot tudi vzpodbujali lokalno gospodarstvo (boljši pogoji življenja v bolj zdravem okolju). Z rezultati projekta bomo pripomogli k zmanjšanju porabe energije, zmanjšanju emisij in stroškov, povezanih s prekomerno potrošnjo energije.

Danes med 10. in 12. uro na Trgu kulture potekale naslednje aktivnosti: »Dr. Bike« - brezplačen servis kolesa, »Zmeri se, zvagaj se in nafči se« - meritve dejavnikov tveganja in svetovanje, »Peški nasvet«, svetovalnica o podatkih o kolesarskih in peš poteh po Murski Soboti, obiskovalci pa so prejeli »Soboški kažipot« - novo karto mesta Murska Sobota, na kateri so označene časovne razdalje hoje od središča mesta. Akcija  bo trajala  do 12. septembra, ko bo tako kot vsako leto evropski teden mobilnosti.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.