https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Mura 05 Goričanki nasula sedem zadetkov

Rogašovci, 19.6.2011  

Včeraj so nogometaši Mure 05 odigrali prvo prijateljsko tekmo. V Rogašovcih so se pomerili z Goričanko, sicer letošnjimi prvaki v 2. MNZ Murska Sobota, tekma pa se je končala s sedmimi zadetki v domači mreži.

Že ob polčasu je bil rezultat 0:5, po dva zadetka sta dosegla Leon Horvat in Mitja Lotrič, uspešen pa je bil še Simon Pavel. V drugem polčasu so črno-beli dosegli še dva zadetka in sicer preko nekdanjiva igralca, ki sta se treningom Mure pridružila sredi tedna, Nejca Omladiča in Kristijana Kulčarja.

Foto: Darko Hidič

V prvem polčasu je trener Robert Pevnik na igrišče poslal naslednjo postavo: Draković, J. Janža, Rogač, Ošlaj, Botjak, Pavel, Maruško, Horvat, Gruškovnjak, Lotrič in Sprečo, v nadaljevanju pa so priložnost dobili še T. Cipot, Spudić, F. Cipot, Slavič, Kardoš, Sreš, Bencak, Omladič, Kulčar, Buček Huber (Sečko) in Janev. Ob tem velja omeniti, da sta manjkala Erik Janža in Nino Kouter zaradi reprezentančnih obveznosti, zaradi lažje poškodbe preventivno na igrišču ni bilo Damjana Boharja, medtem ko naj bi bil vratar Aleš Luk na morju.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.