https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Eterović okrepil Muro 05, zmaga z desetimi goli proti Polani

23.6.2011  

26-letni Dalmatinec Mate Eterović bo okrepil Murin napad. Nekdanji napadalec Nafte, sicer otrok splitskega Hajduka, v katerem je zadnja dva tedna tudi treniral, je z Muraši podpisal enoletno pogodbo.

Pred tem je bil še član Solina, Maribora, Nafte, Debrecena in še nekaterih drugih klubov. V slovenskem prvenstvu je igral tri sezone in dosegel sedemnajst zadetkov, mnogi ljubitelji nogometa se ga najbolj spomnijo prav iz dresa Nafte, v katerem je zabil 16 golov.

Poleg Eterovića naj bi v nedeljo za murskosoboškega prvoligaša podpisal še en napadalec, Nusmir Fajić iz Bosne in Hercegovine, kar naj bi bila tudi zadnja Murina okrepitev pred novo sezono. 

Mura 05 na prijateljski tekmi Veliki Polani zabila 10 golov

Nogometaši Mure so v Veliki Polani odigrali tekmo z domačini in jih premagali z visokih 10:0 (5:0). Za Muro so zadetke dosegli Bohar, Cipot, Fajić, Maruško in Horvat v prvem polčasu in Sprečo (3), Slavič in Duspara. 

V prvem polčasu je za Muro 05 zaigral tudi Nusmir Fajić (pogodbo za Muro 05 naj bi podpisal v nedeljo), v lanski sezoni drugi strelec bosanske Premier lige, ki je nazadnje igral za Travnik, bil pa je tudi v kombinacijah za prestop v Zagreb. 

Nusmir Fajić

Zaigral je tudi Tomislav Duspara, nekdanji mladinec zagrebškega Dinama, po besedah športnega direktorja pa se murskosoboški prvoligaš ne bo odločil za njegove usluge. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.