https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: V Bakovcih proslavili krajevni praznik

Bakovci  

V nedeljo je na Športno-rekreacijskem centru Bakovci potekala že tradicionalna prireditev krajanov in župljanov Bakovcev, ki je letos potekala pod sloganom “Ljubezen bogati”. V prvem delu prireditve, tj. pri sveti maši je navzoče nagovoril zaporniški duhovnik Robert Friškovec, v drugem delu pa so se Bakovčani sprostili ob zabavno-kulturnem programu.

Vsakoletno druženje krajanov in župljanov Bakovcev je dokaz dobrega sodelovanja in solidarnosti, kar je izpostavil tudi župan Mestne občine Murska Sobota Anton Štihec. Za prijetno dogajanje so poskrbeli otroci iz vrtca in šole s plesno-glasbenimi točkami ter folklorna skupina KUD Beltinci.

Robert Friškovec: Najprej je treba pomesti pred svojim pragom

Letos je sveto mašo daroval zaporniški duhovnik Robert Friškovec, ki je znan po rockerskem videzu in zelo realnem pogledu na svet. Navzočim je spregovoril o vsakdanjih težavah, ki pestijo vsakega človeka ter pri tem izpostavil, da mora vsakdo storiti nekaj za to, da bi celi skupnosti lahko bilo lepše: “Nihče ne more spremeniti drugega, lahko pa izboljša veliko stvari sam pri sebi, če le želi.” Prireditve se je udeležilo veliko krajanov Bakovcev, ki so se po končanem programu družili ob skupnem kosilu, kasneje pa še ob športnih igrah, ki so potekale na igrišču.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.