https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Pridruži se navijaški skupini Black Gringos

27.06.2011 ob 23:16  

Navijaška skupina Black Gringos domače ekipe Mure 05, ki bo letos zopet odigrala v Prvi ligi, pred začetkom sezone vabi vse željne ogledov tekem, da si zagotovite novo člansko izkaznico za sezono 2011/2012.

Bliža se nova sezona nogometa 2011/2012, kjer bo Mura 05 po dolgih letih zopet zaigrala v najmočnejšem tekmovanju v Sloveniji, v Prvi ligi. Sezona se začne 17. julija, ko bo Mura 05 gostila Koper. Black Gringosi tako naprošajo vse, ki se zanimajo za ogled tekem domače ekipe v Prvi ligi, ki bodo zagotovo vredne ogleda, da si čimprej zagotovite novo člansko izkaznico.

Tisti, ki se včlanjujete prvič, za novo člansko izkaznico potrebujete le sliko, ostali pa staro člansko izkaznico. Za pol sezone boste za izkaznico odšteli 15 €, medtem ko boste za celotno sezone odšteli 30 €. Včlanite se lahko v uradnih urah, ki so ob ponedeljkih, sredah in petkih od 18. ure dalje v lokalu Gol na Murinem igrišču.

Postanite del glasnih navijačev, saj "s člansko pridobite možnost prostega vstopa z navijaško skupino na navijaškem vhodu ter popust pri različnih artiklih. O ostalih aktivnostih ter novicah vas bomo sproti obveščali na naši internetni strani," sporoča navijaška skupina Black Gringos.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. prekmurjerepublika
      28.06.2011 ob 10:46 prekmurjerepublika

      vaj še maloo pa prva tekmaa!!! tou morete vsi prijte na sever navijattttt:) go muraaaaaaaaaa

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. murazavedno
      28.06.2011 ob 11:35 murazavedno

      samo naša mura iz murska!!!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. boris
      28.06.2011 ob 14:35 boris

      VSI SKUPAJ POMAGAJMO MURI DO PRVE ZMAGE V TEJ POMEMBNI NOVI SEZONI !!!!!!!! GREMO MURAAAA

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.