https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

V sredo črno-beli spektakel na Fazaneriji

28.6.2011  

V sredo, 29. junija bo Fazanerija gostila dve črno-beli ekipi. Tokrat ne bodo v glavni vlogi Muraši, ampak Partizan in Rosenborg. Gre za aktualna prvaka Srbije in Norveške, ki se bosta letos udeležila kvalifikacij za Ligo prvakov.

Gostje iz Srbije bodo del svojih priprav na novo sezono opravili v Sloveniji, medtem ko bodo Norvežani na tekmo prileteli s posebnim čarterskim letom.

Pričetek tekme bo ob 17. uri na Fazaneriji, vstopnina pa bo enotna - 5 evrov, otroci do 12 let pa imajo ob predložitvi osebnega dokumenta prost vstop.

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.