https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Mura 05 premagala Bakovce z 10:0

Bakovci  

V Bakovcih so Muraši zabili še eno "desetko" v pripravljalnem obdobju. Novinec Nusmir Fajić dosegel hat-trick.

Bakovci : Mura 05 0:10 (0:6)

V prvem polčasu je trener Mure 05 Robert Pevnik na igrišče poslal najudarnejšo postavo (manjkali so Sreš, Lotrič in J. Janža), ki je Bakovčanom zabila šest golov (trikrat je zadel Fajić, dvakrat Eterović in enkrat Bohar). V drugem polčasu so v obeh ekipah dobili priložnost igralci s klopi, Muraši pa so dosegli še štiri zadetke. Dvakrat je zadel Rogač, po enkrat pa Sprečo in Duspara.

Mura 05 je tekmo začela v postavi: Draković, E. Janža, Ošlaj, Cipot, Kouter, Horvat, Maruško, Pavel, Bohar, Fajić in Eterović. Na začetku drugega polčasa so vstopili Botjak, Slavič, Rogač, Duspara, Bencak, Gruškovnjak in Sprečo, v 57. minuti pa še Luk, Kardoš, Mauko in Janev.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. murazavedno
      30.06.2011 ob 18:25 murazavedno

      samo naša mura iz murske!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.