https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: Asian Dub Foundation na Lentu

Maribor, 01.07.2011 ob 10:59  

Na festivalu Lent, ki traja od 24. junija do 9. julija v Mariboru na večih prizoriščih, je včeraj na Večerovem odru množico ljudi razgrela skupina Asian Dub Foundation.

Festival Lent, ki med 24. junijem in 9. julijem, prireja razne koncerte, delavnice, ulično gledališče, stand-up, DJ večere, folklorni del festivala, razne otroške in mladinske prireditve, gosti tudi mnoga znana imena, kot so Jimmy Cliff, Monster Magnet, zvezdnika Rolling Stonesov Darryl Jones in Will Calhoun, Trilok Gurtu Band, Vlatko Stefanovski, Trilok Gurtu, Dweal in Urban & 4 ter Asian Dub Foundation, ki so včeraj razgreli Večerov oder na festivalu Lent.

Britanska skupina Asian Dub Foundation so bojevniki 21-ega stoletja, s prepoznavnim zvokom, ki je kombinacija težkih 'ragga-jungle' ritmov, indo-dubovskih basovskih linij, s sitarjem navdihnjenih kitar in 'tradicionalnih' zvokov, preposlušanih z zbirk plošč njihovih staršev, prestreljenih z drdrajočimi ozaveščenimi besedili.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.