https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

Top poletne destinacije za prave žurerje

 

Prelestna dekleta in prelestni fantje, željni zabave ter najnovejši poletni ritmi – kombinacija za prave "žurerje". Predstavljamo  nekaj izmed najbolj priljubljenih poletnih destinacij, primernih za vse, ki si želijo poletje preživeti v utripu norih zabav in razvrata.

Reno, Nevada, ZDA

Reno je mesto za varčne "žurerje", ki iščejo noro zabavo, a hkrati hočejo zapraviti veliko manj kot bi npr. v Las Vegasu. Reno je primeren kraj za vse, ki jim ob misli na pregrešno drage elegantne lasvegaške zabave zastane dih. Vse, kar potrebujete, da v Renu preživite nekaj dni kot zabavljač, je nekaj evrov, zobna ščetka in seveda – sončne opekline.

Foto: www.intlcenter.org

Cancun, Mehika

Če se boste odpravili v Cancun, so tile klubi pravi za noro zabavo: Dady’O, Coco Bongo, Dady Rock, Bulldog, Bling in Señor Frog’s – imena, ki vsako leto privabijo več kot 25 000 zabave željnih Američanov. Cancun je znan po divjih zabavah v peni in eksotičnih jacuzzijih ter tekmovanjih v mokrih majicah.  

Foto: www.breaknow.com

Monako, Francija

Monako – mesto za vse, ki bi radi poleg norih zabav preizkusili svojo srečo še v svetovno znanih kazinih in poletje preživeli na jahtah ter uživali ob dobri hrani.

Foto: www.liligo.co.uk

Ibiza, Španija

Neokrnjene peščene plaže, koktejli, vroča mlada telesa, zabave, ki trajajo cele dneve in noči – ste v Ibizi. To je mesto norih zabav in razvrata, večinoma pa se tja na lov za avanturami odpravljajo Evropejci.

Foto:  http://anothertime-anotherworld.blogspot.com

Praga, Češka

Praga je po eni strani prelepo mesto, bogato z romeneskno arhitekturo, ki pa se ponoči sprevrže v mesto razvrata. Zaradi divjih zabav je mesto dobilo celo vzdevek "glavno mesto seksa v vzhodni Evropi".

Foto: http://rubiasteph.blogspot.com

Mikene, Grčija

Če ste pravkar začeli dvigovati uteži in nositi majice brez rokavov; če vas ne moti nepopisna gneča; če ste pijani od treh piv (in ne od npr. dvanajstih) ... je to pravo mesto za vas. To je destinacija, primerna za začetne "žurerje", ki se šele pripravljajo na prestop v višjerazredno zabavo.

Foto: www.newaeoloshotel.com

Goa, India

Goa – najbolj priljubljeno indijsko letovišče, polno starodavnih templjev, je idilično mesto za popotnike, ki iščejo raj na Zemlji. Hkrati pa je to tudi mesto hipijev in prepovedanih substanc ter pretepov.

Foto: www.topnews.in

Panama City, Florida, ZDA

Vsako leto marca zaspano mesto prebudi na tisoče in tisoče pijanih in promiskuitetnih najstnikov, ki stremijo k zadovoljitvi najbolj primarnih potreb. Mesto je idealno za divje zabave in le redki najstnik od tam se le-teh ne udeležuje, npr.: na Facebooku obstaja skupina "Sem iz Paname in nisem žurer/ka", ki pa ima samo nekaj deset članov.

Foto: www.prweb.com

Mallorca, Španija

Mallorca izven sezone predstavlja prelep otok, nasajen z oljčnimi nasadi, poln srednjeveških ulic in raj za gurmane. Ko pa nastopi poletje, se prelevi v destinacijo za razvpite Evropske milijonarje in druge "žurerje", ki iščejo avanture.



Foto: www.realholidayreports.com

Vir: www.dumage.com

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.