https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V Križevcih dobili skatepark

Križevci pri Ljutomeru  

Občina Križevci pri Ljutomeru je lansko leto na razpisu Evropskega kmetijskega sklada za regionalni razvoj podeželja pridobila okoli 400 tisoč evrov za obnovo vaškega jedra v Križevcih, katerega projekt je bil ocenjen na okoli 600 tisoč evrov. Tako so na območju poslovno-stanovanjskega objekta zgradili dve avtobusni postajališči, uredili kolesarsko pot, postavili otroška igrala in skate park ter obnovili cesto, ki vodi do tega objekta.

Skate park bi naj dobili tudi v Ljutomeru, kar je ljutomerska občina predstavila v začetku leta 2010 v Odloku o ureditvenem načrtu športno-rekreacijskega centra, a v letošnjem proračunu ni namenjenih sredstev za ureditev tega centra, poleg tega so tudi težave s potekom električnega kabla na tem območju, kateri bi se moral prestaviti, a za to ni denarja.

Prav tako je bila podpisana pogodba za izgradnjo ŠRC-ja, na podlagi katere bi naj občina dobila milijon evrov nepovratnih sredstev iz Ministrstva za šolstvo in šport, sama pa bi morala zagotoviti 2 milijona evrov. A občina ima trenutno primanjkljaj cca. 1,5 milijona evrov, tako da bo izvedba tega centra morala počakati še kakšno leto. Tako zaenkrat ostaja le pri načrtu, kje v Ljutomeru bi naj skate park stal.

Urejene športne površine v Križevcih bodo kmalu tudi uradno predane v namen uporabe.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. moped
      10.07.2011 ob 19:08 moped

      O ton se lejko v MS samo sanja, žalostno ...

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.