https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Angleški Middlesbrough na pripravah v Prekmurju

 

Angleški drugoligaš, ki je v preteklosti že igral vidno vlogo v angleški Premierligi, se ja nastanil v Hotelu Livada v Moravskih Toplicah, enega od treningov pa so že opravili v Beltincih. Trener Middlesbrough Tony Mowbray ni prvič v Prekmurju, saj je v preteklosti, ko je vodil West Bromwich Albion, pri katerem je takrat igral še slovenski kapetan Robert Koren, na prekmurski ravnici že opravil priprave.

Middlesbrough bo v Sloveniji odigral dve prijateljski tekmi. Eno so že odigrali - proti turškemu Istanbulu so v Stojncih remizirali (1:1), čaka pa jih še ena tekma proti turškemu Antalyasporu, tretjo tekmo pa bodo igrali na Hrvaškem proti Varaždinu.

Kot je v svojem blogu na uradni spletni strani kluba zapisal mladi angleški reprezentant, Joe Bennett, je nad pogoji v Prekmurju zelo zadovoljen. "Nisem pričakoval, da bo tukaj tako lepo," je med drugim zapisal nadarjeni branilec.

Na pripravah "Boroja" so naslednji igralci Bailey, Bates, Bennett, Coyne, Franks, Grounds, Hoyte, Kink, Lita, McDonald, McManus, McMahon, Main, Miller, Park, Reach, Ripley, Robson, Smallwood, Williams L. in Williams R.

 

Foto: mfc.co.uk

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.