https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

Tujca posedovala gumijevke in teleskopske palice

19.07.2011 ob 8:13  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali dve prometni nesreči, deset kaznivih dejanj, tri kršitve javnega reda, poškodbo vozila na parkirnem prostoru, pet primerov povoženje divjadi in dva tujca.   

V obeh obravnavanih prometnih nesrečah je nastala le gmotna škoda.  

S področja kriminalitete so obravnavali tri vlome, štiri tatvine, poškodovanja tuje stvari,  lahko telesno poškodbo in nasilje v družini. Na območju Murske Sobote obravnavan vlom v gradbeni kontejner in vlom v gostinski lokal. Na območju Ljutomera pa obravnavan vlom v stanovanjsko hišo, kjer je bil odtujen denar in nakit. Obravnavani sta bili še dve tatvini goriva, tatvina denarja in tatvina barvnih kovin. Na območju Ljutomera sta bili obravnavani poškodovanje tuje stvari v gostinskem lokalu in lahka telesna poškodba. Policisti iz Gornje Radgone pa so obravnavali moškega zaradi nasilja v družini.

Javni red je bil kršen dvakrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se po intervencijah policistov pomirili.

Zaradi vožnje pod vplivom alkohola je bil pridržan voznik mopeda.  

Na MP Petišovci sta bil obravnavana tujca, zaradi posedovanja gumijevke in teleskopske palice. Prepovedano orožje zaseženo in zoper tujca uveden hitri postopek.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na pomurski avtocesti, ter na območju PP M. Sobota .    

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.