https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Wolford bo širil svojo proizvodnjo na obrobju Murske Sobote

Murska Sobota, 29.07.2011 ob 10:36  

Na ponovni javni dražbi je Mestni občini Murska Soboto (MOMS) uspelo prodati eno od ponujenih parcel v Severno obrtno-industrijski coni (SOIC). Po izklicni ceni 240.520 evrov je parcelo številka 539/51 kupilo podjetje Wolford.

V ponedeljek, 25. julija, je na MOMS potekala javna dražba petih stavnih parcel v skupni izmeri 70.152 kvadratnih metrov na območju Severne obrtne-industrijske cone, ki so jih neuspešno dražili že v mesecu maju.

Wolford edini kupec

Tokrat je bila dražba uspešnejša kot maja.  Na javni dražbi je bila prodana parcela številka 539/51 k.o. Nemčavci, površine 12.026 kvadratnih metrov, ponudniku Wolford d.o.o. iz Murske Sobote za ceno 288.624,00 evrov, pri čemer je vštet že 20-odstotni davek na dodano vrednost. Murskosoboška občina je tako dobila dvajset evrov za kvadratni meter ali skupaj 240.520 evrov.

Za preostale parcele ni bilo ponudnikov, kar je v veliki meri odraz zaostrenih gospodarskih razmer, ki se odražajo tudi na trgu nepremičnin, pravijo na MOMS.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.