https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V murskosoboški bolnišnici omejeni obiski

Murska Sobota, 05.08.2011 ob 11:42  

Na internem oddelku murskosoboške bolnišnice, v prostorih, kjer se nahaja intenzivna terapija in polintenzivna enota, poteka prenova, ki bo predvidoma trajala dva do tri mesece. Zaradi prostorske stiske, je vodstvo bolnišnice v tem času omejilo obiske v bolniških sobah.

"Obiskovalce prosimo, da prihajajo na obisk le posamično in brez otrok. Vodstvo bolnišnice prosi občanke in občane, da omejitev upoštevajo, saj bodo s tem pripomogli k varnemu bivanju pacientov in nemotenemu delu osebja. Prenova prostorov v pritličju internega oddelka je nujen projekt, s katerim bomo zagotavljali še boljšo oskrbo pacientov. Omejitev velja do preklica," so sporočili iz murskosoboške bolnišnice.

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.