https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ZABAVA

FOTO: Zmaga na čolnarju za Trn Boyse

Velika Polana, 07.08.2011 ob 10:40  

Na Športno-rekreacijskem centru Berek se je včeraj že osmič zapored odvijalo vseslovensko tekmovanje čolnov lastne izdelave Sam svoj čolnar. Tudi letos ni manjkalo izvirnosti pri plovilih in opremljenosti tekmovalcev. Nastopilo je osem ekip, s tem, da je eno plovilo dobesedno razpadlo že med prvo igro, na koncu pa so slavili Trn Boysi.

Tako kot lani se je tekmovalo v štirih disciplinah, in sicer osvajanje otočkov, nabiranje zakladov, šprint in bitka za Berek, svoje točke pa je dodala še komisija v sestavi Danica Lovenjak, Boško Praštalo in Tomaž Šalamon. Zmagala je ekipa Trn Boysov, pred Letolom prekleti in Piratov iz Ižakovec, četrti so bili Od sonca razvajeni, peti The Dekety boat in šesti Vučenski falkon. Na sedmem mestu je bil brez konkurence zaradi svoje počasnosti Darth Vader, osma pa sta bila Pomali pa gvišno, ki se jima je vodno kolo že med prvo igro razpadlo na več delov.

Za skoraj štiri tisoč ljudi ni potrebna nogometna tekma ali koncert hrvaške skupine, tudi Sam svoj čolnar zadostuje

"Z letošnjo prireditvijo smo zelo zadovoljni, saj je čolnar presegel vse plane v pozitivnem smislu, odlično je bil sprejet tudi koncert Jean Bačić kvarteta po tekmovanju. Mislim, da smo dokazali, da se lahko tudi z eno inovativno in zabavno prireditvijo pritegneš veliko ljudi, ne samo z nogometno tekmo ali s koncertom hrvaškim skupin," je po prireditvi vidno zadovoljen dejal vodja prireditve Matjaž Vugrinec. Kako tudi ne bi bil zadovoljen, če se je po ocenah organizatorjev ob Bereku zbralo nekaj manj kot štiri tisoč gledalcev. Prireditev sta kot vsako leto tudi tokrat odlično povezovala Primož in Cepo iz D'Kwaschen Retashy, za drugo leto pa organizatorji načrtujejo nove novosti. Želijo si povečati prireditveni prostor, tekmovanje pa razširtiti na dva dneva.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. lepi
      08.08.2011 ob 10:42 lepi

      pozdravljeni... ko je bila luna v znamenju ščipa, se je na ribniku zbralo ogormna množica snubcev, ki so hoteli videti mene, kako se nastavljam vročim sončnim žarkom... Danica :D

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.