https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

GOSPODARSTVO

Aha Moda začela skrbni pregled podjetja Mura in partnerji

Murska Sobota  

Podjetje v lasti odvetnice Mojce Lukančič in njenega življenjskega sopotnika Nigela Petra Buxtona je včeraj plačalo varščino za izvedbo skrbnega pregleda murskosoboškega podjetja.

Foto: Murafashion.com

Kot je za Dnevnik.si povedal stečajni upravitelj Mure in partnerji, Branko Đorđevič, je Aha Mooda za skrbni pregled plačala varščino v višini 6.000 evrov in podpisala dokument o varovanju pridobljenih podatkov.

Izklicna cena za podjetje Mura in partnerji, hrvaško podružnico in opremo na sedežu podjetja, prav tako pa za blagovni znamki Mura in e.Mura bo 9,7 milijona evrov. Javna dražba podjetja v stečaju bo potekala 29. avgusta, pred tokratno dražbo pa bo mogoč tudi skrbni pregled družbe. Majska dražba je propadla ravno zaradi tega, ker Aha modi, ki se zanima za nakup Mure, to ni bilo omogočeno. Poleg Aha Mode se za nakup podjetja Mura in partnerji zanima tudi angleška multinacionalka, katere ime še ni znano.

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.