https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ZABAVA

FOTO: V soboto v Moravskih Toplicah finalni izbor za Miss bikini Slovenije

Moravske Toplice, 12.08.2011 ob 13:25  

Jutri popoldan bo potekalo sklepno dejanje lepotnega tekmovanja Miss bikini Slovenije 2011. Za naslov najlepše v bikinkah se poteguje dvanjast deklet, bogat pa bo tudi spremljevalni program, kjer bo med drugim nastopila pevka Petra Slapar in zaplesale lepotice iz Brazilije.

Tako kot polfinalni izbor bo tudi finalni izbor potekal v Termah 3000 v Moravskih Toplicah in sicer s pričetkom ob 17. uri. Glavna organizatorka lepotnega natečaja Miss bikini Slovenije 2011 je Suzana Zekovič iz Murske Sobote, še lani tekmovalka v istem lepotnem tekmovanju. In kaj je lažje, tekmovati ali organizirati lepotno tekmovanje? "Veliko lažje je biti tekmovalka, saj samo spremljaš navodila in jih izvajaš, da se čim bolje predstaviš, medtem ko organizacija zajema širok spekter različnih stvari," pravi Zekovičeva.

Na Ptujski noči so se finalistke predstavile petnajst tisoč glavi množici

Poleg polfinalnega nastopa so se finalistke letošnjega izbora predstavile še na dveh modnih revijah, in sicer na Mestni plaži Laguna v Ljubljani in minuli vikend na Ptuju, nad katero je bila organizatorka navdušena. "Zelo sem zadovoljna z Veliko modno revijo na Ptujski noči, kjer se je dogodka udeležilo več kot petnajst tisoč ljudi," pravi Zekovičeva.

Petra Slapar in vroče Brazilke

Zanimivo dogajanje se obeta tudi jutri v Moravskih Toplicah, kjer se bodo dekleta potegovale za nazive, v spremljevalnem programu pa bosta nastopili pevki Petra Slapar in Karmen Avin, predstavili se bodo plesalci plesne šole Zeko in brazilske plesalke z vročimi ritmi. In kakšna so pričakovanja organizatorke? "Pričakujem najbolj nor žur v Prekmurju, ter, da se punce pokažejo v najboljši luči, z obiskovalci pa se vidimo ob koktejlu Miss bikini," zakjučuje Zekovičeva.

Za obuditev spomina, katera dekleta se bodo jutri potegovale za prestiž in nagrade, vam ponujamo še enkrat njihove fotografije. Katera je vaša favoritka?

Ariana Denič, 21 let, Jesenice

Nuša Horvat, 25 let, Murska Sobota

Monika Martinec, 22 let, Krog

Saša Hazl, 16 let, Dokležovje

Maja Gujtman, 27 let, Murska Sobota

Janina Nedog, 21 let, Maribor

Anastazija Lavtar Škabuc, 18 let, Tržič

Dajen Radanovič, 20 let, Veržej

Mateja Bunderla, 21 let, Črenšovci

Amanda Verbančič, 18 let, Sveti Tomaž

Tjaša Kelhar, 19 let, Žalec

Samanta Mihelič, 16 let, Stojnci

Še več fotografij si lahko ogledate TUKAJ.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. jonie
      12.08.2011 ob 18:17 jonie

      tou pa so kefe :D

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.