https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

NAGRADNA IGRA: Trgovina Prosigma Shop nagrajuje ...

Ljutomer, 16.08.2011 ob 10:06  

Z dvajsetim junijem je trgovina Prosigma Shop v centru Ljutomera spremenila svoj delovni čas in je po novem odprta tudi v soboto od 8. do 11. ure, ter ob nedeljah od 9. do 12. ure. Da lahko trgovino obiščete tudi popoldan in ob vikendih pa še ni vse. Do konca poletja nudijo posebno ugodnost: plačaš 2, dobiš 3. Z obiskom pri njih, sodelujete v veliki nagradni igri, kjer so nagrade res bogate: potovanje v Antalyjo, London, prenosnik, televizor, gsm aparat …

Postanite fan Prosigme Shopa Ljutomer in izkoristi ugodnosti kot sta plačaš 2, dobiš 3 in koda za 25% popusta. Z vsakim obiskom imate večje možnosti za bogate nagrade kot so letovanje v turški Antalyji za dve osebi, potovanje v London za dve osebi (tri dni), HP prenosnik, televizor LG, gsm Nokia N800 in še 50 praktičnih nagrad.

Postanite fan Prosigme Shopa Ljutomer in izkoristite ugodnosti, kot sta plačaš 2, dobiš 3 in kodo za 25% popust.

To lahko storite v dveh korakih s klikom na spodnjo fotografijo in Všeč mi je.

Z vsakim obiskom imate večje možnosti za bogate nagrade kot so letovanje v turški Antalyji za dve osebi, potovanje v London za dve osebi (tri dni), HP prenosnik, televizor LG, gsm Nokia N800 in še 50 praktičnih nagrad.

Prosigma Shop je za oživitev centra Ljutomera prava pridobitev. V Prosigmi računajo na to, da si kupci želijo kvaliteto po zmernih cenah, zato v prodajnem programu najdete vrhunske blagovne znamke: D.A.D., Grizzly, Sagaform, HEFA in mnoge druge.

Izberete lahko športno opremo in oblačila, delovna oblačila in obutev, osebna in poslovna darila, proizvode za zaščito premoženja (trezorji, varovalne omare, nabiralniki). Del prostora pa je namenjen tudi razstavnemu salonu in svetovanju nekaterih prodajnih programov, ki jih podjetje Prosigma zastopa in prodaja: oprema za pisarne in skladišča, male biološke čistilne naprave in sistemi za rabo deževnice ter sončne elektrarne.

PR

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.