https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Tadeja Ternar: Ustvariti želim ne le manekene ampak tudi samozavestne Pomurce

17.08.2011 ob 9:55  

Tadeja Ternar, pomurska Miss Slovenije leta 2007, je naredila odločen korak naprej v svoji karieri - ustanovila je lastno manekensko šolo, v kateri bo sodelovala še skupaj z Nino Rajbar, voditeljico hoje, in Tanjo Zrinski, profesionalno fotografinjo.

Že od samega začetka je Tadeja Ternar želela razviti manekenstvo tudi v Prekmurju. Imela je idejo o agenciji, vendar je zaenkrat nastala manekenska šola, o kateri je dolgo sanjala, vendar nekako nikoli ni bilo prave priložnosti za dokončen razvoj, saj so takšne stvari povezane z mnogimi dejavniki, npr. najemom prostora itd. "Sedaj so stvari stekle same po sebi in odločila sem se narediti ta korak. Organizirala sem tudi že nekaj modnih revij in se v tej vlogi dobro znašla, zato si želim to početi tudi v prihodnosti," komentira dosežek pomurska lepotica. 

Manekenska šola in plesni tečaji

Tadejina manekenska šola poleg tečajev za dekleta in fante nudi tudi otroške manekensko plesne tečaje. Manekensko šolo bo tako vodila sama, ima pa tudi ekipo, z njo pa bo sodelovala tudi uspešna ženska ekipa. V njej sodeluje Nina Rajbar kot vaditeljica hoje, ki bo skrbela za odrasle modele, Tanja Zrinski, ki bo skrbela za profesionalno fotografiranje, in Mihaela Miša Margan, ki bo kot zunanja sodelavka skrbela za plesne koreografije pri otroški soli. "Pri vseh tečajih sodelujem tudi sama, saj me delo z otroki veseli že od nekdaj in bi želela svoje izkušnje prenesti na mlajše generacije," pravi Tadeja o svojih zastavljenih ciljih.

Vpis od 4. leta naprej in to ne le za bodoče manekene

V manekensko šolo Tadeje Ternar bo možen vpis otrok od 4. leta starosti naprej, ki bodo potem v otroški manekenski šoli, mladostnikov ter žensk in moških vseh starosti. Ob tem nam je Tadeja še poudarila, da se lahko vpiše prav vsak, saj cilj ni samo to, da vsak postane maneken, ampak pridobi tudi samozavest in se nauči javno nastopati.

Pričetek oktobra

Manekenska šola Tadeje Ternar bo locirana v Radencih, in sicer v športnem kompleksu zraven Zdravilišča Radenci, kjer je tudi teniška dvorana ter zunanja igrišča s kava barom.  Manekenski del se bo pričel 1. oktobra 2011. Tadeja pravi, da je javnost o ideji navdušena, zato nestrpno pričakuje njihove odzive.

Odnesti nekaj koristnega za življenje

Tadeja, ki je sicer svojo kariero pričela v agenciji Vulcano models, si želi, da bi se vsi učenci počutili dobro, da bi z veseljem prihajali ter se naučili tudi veliko koristnega, kar jim bo koristilo v vsakdanjem življenju. Na koncu tečajev se bodo vsi učenci predstavili tudi na modni reviji ter dobili profesionalne fotografije.

Foto: Tanja Zrinski

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.