https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Delavec si stisnil palec med del viličarja in kovinsko polico

18.08.2011 ob 8:19  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali dve prometni nesreči z lažjimi telesnimi poškodbami in dve nesreči z gmotno škodo, šest kaznivih dejanj, tri kršitve javnega reda in miru, tri poškodovanja vozil na parkirnih prostorih in nesrečo pri delu.

Na področju kriminalitete so obravnavali vlom in pet tatvin. Radgonski policisti so obravnavali vlom v počitniško hišico, tatvino bronastega kipca Marije in tatvino goriva. Soboški policisti so obravnavali tatvino ročne ure, tatvino goriva in tatvino bančne kartice.

V Lendavi je bila obravnavana nesreča pri delu. V podjetju je delavec z viličarjem zapeljal vzvratno, pri tem pa si je stisnil palec med del viličarja in kovinsko polico. Tuja krivda je zaenkrat izključena.

Javni red in mir je bil kršen enkrat v zasebnem prostoru in dvakrat na javnem kraju. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Zaradi vožnje pod vplivom alkohola je bil pridržan voznik mopeda.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju Lendave.    

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.