https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KULTURA

VIDEO: Prvi singl mlade raperke Nije v sodelovanju s Tino Vrdjuka

23.08.2011 ob 9:26  

Raperka Nija je v sodelovanju z glasbenim producentom in skladateljem Romanom Sarjašem v studiu Art Music ustvarila skladbo A veš kako je. K sodelovanju sta povabila pevko Tino Vrdjuka.

Nastala je skladba, polna razmišljanja o življenjskem stilu posameznika, o poti, ki nas vodi skozi življenju in vsebini, ki opisuje, kako smo ljudje sami prepuščeni k odločitvi, kako bomo preživeli in živeli. Glasbo in aranžma je prispeval Roman Sarjaš, prvemu singlu pa lahko prisluhnete TUKAJ.

Nija

Tako kot pri večini glasbenikov, je tudi Nina Vozlič oziroma Nija povezana z glasbo že od malih nog, kjer se je udejstvovala pri petju, plesu in igranju inštrumenta.  Strast do repanja pa je odkrila v srednji šoli, ko je začela tudi sama pisati raperska besedila in začela tudi s svojimi prvimi nastopi.  Od takrat je minilo že skoraj devet let in v tem času si je pridobila izkušnje in znanja, ki ji pomagajo na njeni poti.

Tina Vrdjuka

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. nina85
      23.08.2011 ob 13:40 nina85

      Nič posebnoga, ale Tina pa je kar kul

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.