https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

POM-TURE

Eurotrip Nastja&Marko: Evropa, prihajava!

Milano, 30.8.2011  

No, in gremo. Najino potovanje se je končno začelo. Potovanje se začne v Milanu in sicer naju bo letalo popeljalo v smeri sončne in vetrovne Portugalske, natačneje kar v sam Porto.

Najina nadaljna pot bo začrtala večji del Evrope, kot praviva od same Portugalske čez Francijo, države Beneluxa in vse do Avstrije, kjer naj bi se po napornem mescu dni končala najina pot. Za vas radovedneže bova pa vse dogodiščine objavljala, kot nama bo čas dopuščal.

Potovala bova po "principu" couchsurfinga - princip le-tega je enostaven. Ljudje z željo in možnostjo oddajo posteljo popotnikom, ob tem pa seveda ne gre pozabiti spoznavanja kultur in navad, kar je nekakšna "osnova" couchsurfinga.

Potovala bova Nastja Novak in Marko Balažic, "zavedniva Prekmurca". Se vidimo oziroma tipkamo kmalu.

V galeriji spodaj si lahko ogledate nekaj najnih utrinkov iz Milana.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. nina85
      31.08.2011 ob 13:39 nina85

      Super zadevca :) Pomurec na Evro-tripu :D In še chouch-surfing... vauuu upam, da bo pri iskanju "kauča" vse ok ;)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. marko
      31.08.2011 ob 21:37 marko

      omg who cares...

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.