https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Na avtocestnem postajališču policisti izsledili ukraden BMW X5

02.09.2011 ob 8:19  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče, šest kaznivih dejanj, šest kršitev javnega reda in miru, povoženje divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

V štirih obravnavanih prometnih nesrečah je nastala le gmotna škoda, v prometni nesreči v Martjancih pa je kolesar utrpel lahko telesno poškodbo.

S področja kriminalitete je bil obravnavan poskus vloma, tri tatvine in ponarejanje listin. V M. Soboti je neznanec poskušal vlomiti v kiosk. Na območju Lendave obravnavana tatvina mobilnega telefona, na območju Gornje Radgone tatvina vrtnin, v Murski Soboti pa tatvina goriva na avtocesti.

Policisti Policijske postaje za izravnalne ukrepe so na avtocestnem postajališču odkrili osebni avtomobil znamke BMW X5, za katerega se je ugotovilo, da je bil leta 2009 ukraden v Italiji. Vozilo zaseženo. 

Javni red je bil kršen petkrat v zasebnem prostoru in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Danes je drugi šolski dan tega šolskega leta. Vozniki vozite strpno in previdno, še posebej previdni bodite v bližini šol in vrtcev. Starši pri prevozu otroke dosledno zavarujte z varnostnimi pasovi, oziroma jih prevažajte zavarovane v ustreznih sedežih. Tudi sami se vedno pripnite!

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan v bližini šol na območju celotne policijske uprave.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. omelo
      02.09.2011 ob 11:47 omelo

      tak in tak je bil 100 % Romunski državljan

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.