https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Si želiš skočiti s padalom? Ta petek in soboto imaš priložnost v Murski Soboti!

2.9.2011  

Si želite nevsakdanjega doživetja? Ali bi dozo adrenalina? Bi radi spoznali nove ljudi? Si želite nad oblake, lebdeti, leteti, poskusiti nekaj novega in se ob tem noro zabavati? Ta petek in soboto imate priložnost to doživeti tudi v Murski Soboti!

Ponujamo vam TANDEMSKE SKOKE ali SKOKE V TANDEMU. Zagotavljamo vam nepozabno dogodivščino. Obilico adrenalina. Spoznavanje novih ljudi. Neskončno modrino neba. Noro zabavo.   

Kratek primer poteka skoka: pogledaš koledar skakanja in se dogovoriš se za termin. Recimo v soboto ob 12. uri. Vzameš si dve uri časa. Prideš na dogovorjeno lokacijo. Se spoznaš s svojim inštruktorjem. Poslušaš kratko predavanje in navodila za skok. Se opremiš in greš v zrak, na 4000m!

VIDEO:

Imamo strokovno usposobljene inštruktorje, najnovejšo opremo, uporabljamo varne metode.

Skakanje ta teden v Murski Soboti

MURSKA SOBOTA: Petek, 2.9., po 14. uri in sobota, 3.9., ves dan!

Želiš vedeti več? Klikni TUKAJ za več podatkov o tandemskih skokih!

PR

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.