https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

OSTALI ŠPORTI

Jure Kuhar: Nisem razočaran, ker vem, da sem na pravi poti

Istanbul, 15.9.2011  

Prekmurski rokoborec Jure Kuhar je včeraj na svetovnem prvenstvu v rokoborbi osvojil v kategoriji do 74 kilogramov sedmo mesto in za las zgrešil kvalifikacijsko normo. Zaradi tega član Rokoborskega društva Sobota ni razočaran in optimistično gleda v prihodnje leto.


Če je žreb Juretu Kuharju včeraj bil naklonjen v prvih treh krogih, pa sta ga v četrtfinalu in v repesažu čakala rokoborca svetovnega kova, Turek Selcuk Cebi in Armenec Arsen Julfalakyan, ki sta tudi tokrat osvojila medalji. Rokoborec iz Dankovec je s svojimi borbami zadovoljen, saj je kljub napakam, ki jih je storil, dal svoj maksimum.

"Malo je zmanjkalo do olimpijske norme, toda sedmo mesto je vseeno vrhunski rezultat. Sploh nisem razočaran, ker vem, da sem na pravi poti. Z dobrim treningom in fokusom sem sposoben priti na olimpijske igre, tako da so vse moje misli že usmerjene na kvalifikacije. Sedaj je na vrsti pol leta težkega dela in če bo vse šlo tak kot mora iti, mislim, da bom spomladi imel vozovnico za London," optimistično gleda v prihodnost Kuhar.

Preberite tudi:

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.