https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Miroslav Topič: Gledalci ste naš največji sponzor

20.9.2011  

Uradna spletna stran Mure 05 je objavila intervju z njihovim predsednikom Miroslavom Topičem, ki je odgovarjal na vprašanja, ki so mu jih postavili navijači. Za vas smo povzeli najbolj zanimive dele intervjuja.

Predsednik Mure 05 Miroslav Topič je zadovoljen nad rezultati v prvi četrtini prvenstva, saj je cilj še vedno obstanek v prvi ligi. Klub še vedno ima določene dolgove iz preteklosti, ki pa se manjšajo, s pomočjo novih sponzorjev pa lažje pokrivajo tekoče stroške. Topič je dejal, da so prav gledalci največji sponzor.

"Vsekakor. Gledalci ste nam največji sponzor in brez vas nam bo zelo težko uresničiti vse cilje in vizijo, ki smo si jih zastavili. V bistvu lahko rečemo, da novo zgodovino kluba pišemo vsi skupaj – mi in vi s svojim množičnim obiskom. Pri tem pa moramo kljub vsemu ostati na realnih tleh, saj so kljub večjim prihodkom s strani vstopnic, tudi stroški organizacije tekme za štiri do petkrat večji kot v drugi ligi," je povedal Topič.

Želijo, da je kader zadovoljen

Prvi mož Mure je še dejal, da igralci, ki izstopajo, imajo s klubom podpisane pogodbe, katere se na željo igralcev ob rešitvi, ki bo najboljša za obe strani, lahko predčasno prekine, in da so igralcem poplačali dolgove do konca junija.

"Nekateri imajo obveznosti za julij poravnane, ostalim bomo poravnali v prihajajočih dneh. Potem bo sledilo plačilo za avgust. Prioritetni cilj nam je, da imamo kader, ki bo zadovoljen. In kot smo poskrbeli, da smo pred dobrim mesecem poravnali vse obveznosti za nazaj, bomo tudi v prihodnje skrbeli, da bo tovrstnih izpadov čim manj in da bodo igralci dobili tisto kar si zaslužijo," je okoli izplačil igralcev povedal Topič.

Ne odstopajo od zastavljene vizije

Dosti prahu je bilo dvignjenega pred slabim mesecem dni, ko je klub okrepil štajerski trojček Rajko Rep, Timotej Dodlek in trener Ante Šimundža, vendar to po besedah Topiča nikakor ne pomeni, da odstopajo od zastavljene vizije, to je gradnja moštva na lastnem kadru. "Naša vizija in cilji so jasni. Zadnje spremembe so bile nujne, saj smo v šestih krogih videli, da smo najšibkejši na sredini in da na tej poziciji nimamo alternative v lastnem kadru. S prihodom Repa in Dodleka smo na teh pozicijah dobili na stabilnosti, istočasno pa bodo naši fantje lažje napredovali in dozoreli v prvoligaški druščini," meni Topič.

Celoten intervju si lahko preberete TUKAJ.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. murazavedno
      20.09.2011 ob 20:30 murazavedno

      topič odstopi!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. BAMBINO
      20.09.2011 ob 20:42 BAMBINO

      pa ka s teuf je vse vrejde??? enkrat ga častiš, drugeč ga že plodeš!! malo se porihtaj papere v glave!!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. murazavedno
      20.09.2011 ob 21:44 murazavedno

      na žalost nevejš kakšno je stanje igralcon so dale 3 krat prevelke pogodbe kak je finančno stanje zato na žalost tou nemrejo pokrite nebe rajše še kaj več guočo ka je žalostno ka je dobro je ka so rezultate pa odlični gledalci !nazalost je organiacija kluba daleč za slo razmerame ;( žalostno a resnično! mura♥ v dobron pa slabon !

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. BAMBINO
      20.09.2011 ob 22:04 BAMBINO

      znan ka neje vse še čist poštimano, al nejtrbej včasek napadate, pa takše pisate,.. Topič je prejk preveč napravo za MURO!!! do zaj so to vsi skup nej telko spesnile, kak je un v ton enon lete.. de se vse izbaukšalo, potrpete trbej,.. al ti ka to praveš o 3x prevelkej pogodbaj,.. ne nabijaj, ka malo preveč pretiravleš,.. ;)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. Godfather
      20.09.2011 ob 22:06 Godfather

      Vej je pa topič fajn pravo ka so njin še nej vse izplačali.tou ka na ulici čuješ vse ne vrvli.ti samo še več povej ka maš.lekar maš bujno domišljijo;)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. xerox
      20.09.2011 ob 22:20 xerox

      Ge mijslen ka Topič v glavnon dela dobro pa ma nekšno vizijo. Si je pa kak sakše šteri je na kakšnoj koli funkciji nabro tude neka sovražnikov, takšnih in drugačnih. In tude on si je. Ena je sigurno tajnica kluba štera je v ton klube duga lejta delala, pa jo je pred kratkim odpujsto. Njen mož ali partner je of Jurakovič, šteri je napijzdo pol Slovenije pa te vujšo na Hrvaško...

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. prekmurjerepublika
      21.09.2011 ob 14:04 prekmurjerepublika

      Daj murazavedno mislin ka te že vsi poznamo.. pa tej tvoje primitivno izjave na različnih forumaj.,..Si že sploj star 15 let?? Čundraš eden,..vsi so še nej dobili izplačano, do pa dobili!!! Nemajo pa nikše 3x prevelke pogodbe.. Bedak eden šmrklave

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. xx
      21.09.2011 ob 14:28 xx

      vse fajn pa prav ale dejstvo ka so resan prevelke pogodbe!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.