https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Napovedujemo: Javni posvet Pomurec.com z Židanom, Pavlinjekom, Ružičem in Grahom

 

Spregovorili bodo o perspektivah razvoja Pomurja in Slovenije, vključevanju pomurskega gospodarstva na trge Evropske unije, morebitnih reformah (obvezni pobot, davčne blagajne), (ne)ustreznih pogojih za tuje investicije v Pomurju in Sloveniji ter skušali najti odgovor na izzive, ki čakajo Pomurje, Slovenijo in Evropsko unijo v bližnji prihodnosti.

Prihajajočo sredo Pomurec.com organizira javni posvet na temo "Kako doseči razvojni preboj Pomurja in Slovenije?".

Evropa in svet se soočata s številnimi vprašanji, kako naprej. Vsakodnevnemu iskanju rešitev za razvojni preboj se seveda ne izogibamo tudi v Sloveniji in Pomurju. Smo na točki, ko je vsak ukrep lahko usoden za nadaljni razvoj države in regije. Odgovorna ravnanja na podlagi preudarnega razmisleka, drznosti in inovativnosti so le eni izmed pogojev za razvojni preboj. Kateri so še ostali, kje reformirati in kako, kaj nas čaka v bližnji prihodnosti, boste lahko izvedeli na javnem posvetu,

Svoja mnenja bodo razkrivali Pavlinjek, Ružič, Grah in Židan

Javni posvet Pomurec.com na temo "Kako doseči razvojni preboj Pomurja in Slovenije?" se bo odvil v

 sredo, 5. oktobra ob 18.30 v Pokrajinski in študijski knjižnici Murska Sobota.

Na okrogli mizi bomo gostili predstavnike lokalnega gospodarstva in vlade, in sicer bodo o omenjeni tematiki spregovorili:

 - Štefan Pavlinjek, predsednik Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije,

 - Tadej Ružič, predsednik uprave SGP Pomgrad,

- Robert Grah, direktor Pomurske gospodarske zbornice,

- mag. Dejan Židan, minister za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano.

Vljudno vabljeni!

    Komentarji

    1. vidocq
      29.09.2011 ob 21:44 vidocq

      ----- šokantno - ali je prekmurski človek res tako neumen ali pa si še eni zmeraj domišljajo da samo oni vse vejo , nekdo je zelo slab predstavnik tega konca slovenije in preostala slovenija na ta del tako tudi gleda v večih segmentih - zatiskanje oči prihaja koncu , nepoznavanje morale in etike -------- sramotno

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.