https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Erik Janža bo treniral s člansko reprezentanco

Murska Sobota, 4.10.2011  

Mladega nogometaša Mure 05 Erika Janžo je doletela čast, da bo pri osemnajstih letih okusil trening članske reprezentance Slovenije. Selektor Matjaž Kek ga je vpoklical zaradi pomanjkanje igralcev, poleg Janže se bosta treninga v četrtek v Mariboru pridružila tudi Matej Pučko in Urban Žibert iz Kopra.


Člansko reprezentanco Slovenije prihodnji torek čaka zadnja tekma kvalifikacij za evropsko prvenstvo proti Srbiji, varovanci Matjaža Keka pa so se zbrali na Ptuju že včeraj. Zaradi primanjkljaja igralcev - Rene Krhin se bo ekipi pridružil šele po obračunu v majici reprezentance do 21 let, tretji vratar Vid Belec ima še obveznosti v svojem klubu - se je Kek odločil, da se bodo četrtkovega treninga udeležili tudi Erik Janža iz Mure 05 ter Matej Pučko, nekdanji igralec Mure, in Urban Žibert iz Kopra. Povejmo, da omenjena trojica iz reprezentance do 20 let ne bo kandidirala za igranje na tekmi s Srbijo, je pa velika čast že, da bodo zraven na reprezentančnem treningu. 

Isti dan kot bodo člani gostovali v Srbiji, pa Janžo čaka nastop v reprezentanci do 20 let proti Madžarski. Skupaj z Žigom Kousom, še enim članom Mure 05, se morata odzvati na poziv selektorja Tomaža Kavčiča.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.