https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Zmaga Daniela Kočarja in tri medalje rokoborcev Sobote v Gradcu

Gradec, 10.10.2011  

V nedeljo je v avstrijskem Gradcu potekal mednarodni turnir v rokoborbi za dečke in kadete, na katerem zelo dobre rezultate so dosegli mladi murskosoboški rokoborci. Daniel Kočar je stopil na najvišjo stopničko, mesta do petega mesta pa je zasedlo še šest mladih rokoborcev.


Na turnirju so nastopali tekmovalci iz Italija, Češke, Madžarske, Bosne in Hercegovine, Hrvaške, Slovaške, Slovenije in Avstrije. Najboljšo uvrstitev med mladimi rokoborci Sobote je dosegel Daniel Kočar, ki je v kadetski konkurenci do 50 kg zmaga.

Drugi mesti pri dečkih sta osvojila Denis Kočar (do 31 kg) in Aljaž Zadravec (do 55kg), medtem ko je bil pri dečkih Klemen Podgorelec do 55 kg tretji. Četrti mesti sta osvojila Luka Gumilar (do 37 kg) in Timi Gumilar (do 50 kg), medtem ko je bil  Nejc Gomboc (do 37 kg) peti. Mlade upe je kot trener spremljal Dejan Šernek.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.