https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

31-letni Goričanki zasegli konopljo

13.10.2011 ob 10:05  

Pred dnevi so policisti iz policijske postaje v Gornjih Petrovcih na podlagi odredbe sodišča opravili hišno preiskavo pri 31-letni osumljenki, ki biva na območju Goričkega. Zasegli so večjo količino konoplje.

Med  preiskavo so našli in zasegli 31 večjih rastlin konoplje, 53 vejic rastline konoplje, 3 plastične vrečke s posušenimi delci rastline konoplje in dve elektronski tehtnici. Vse predmete so policisti zasegli, osumljenko pa bodo zaradi kaznivega dejanja s področja prepovednih drog tudi kazensko ovadili.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. secufin
      13.10.2011 ob 13:01 secufin

      Murskosoboški policisti nimajo pojma o pojmu! Zaradi pridelave konoplje za svoje potrebe je ne smejo ovaditi po KZ-1, ampak le po ZPPPD! Vendar pa je glede na policijsko statistiko Murskosoboška Policijska uprava med verjetno najbolj neinformiranimi in najbolj škodoželjnimi v Sloveniji! Problem je v tem, da imamo toliko policajev, ki nimajo kaj početi, da pač delajo bedarije, poleg tega pa sodne odredbe v Murski Soboti dobijo kar na "LEPE OČI". Če bi Murskosoboško sodišče delalo po zakonu bi bila slika bistveno drugačna! Vendar so pa sodniki prav tako neinformirani in neizobraženi! Pravzaprav so le podaljšana roka policije - vsaj v primerih konoplje!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. secufin
      14.10.2011 ob 10:25 secufin

      Zanimivi komentarji na povezavi: http://www.slovenskenovice.si/crni-scenarij/doma/povratnike-caka-do-deset-let-zapora.html

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.