https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Nafta prejela dva zadetka in tri rdeče kartone

Lendava, 16.10.2011  

V štirinajstem krogu PrveLige.si so bile v soboto odigrane štiri tekme, med njimi je prekmurski predstavnik Nafta doživela svoj šesti poraz. Z 0:2 so bili uspešnejši Celjani, bolj kot poraz pa bode v oči slabo sojenje, saj so bili dosojeni kar štirje rdeči kartoni in dve enajstmetrovki ... Mura 05 gostuje danes ob 15. uri pri Triglavu.

Nafta : CM Celje 0:2 (0:0)

Strelca: 0:1 Močivnik (47.), 0:2 Popovič (61./11 m)

Rdeči kartoni: Kocsis (56.), Caban (59.), Tomažič-Šeruga (62.), Krajcer (75.).

V prvem polčasu približno 700 gledalcev ni videlo zadetkov, več priložnosti pa so imeli Lendavčani. V drugem polčasu je na sceno stopil sodnik Mitja Žganec, ki najprej v 48. minuti ni dosodil prekrška nad Matjašecem in v nadaljevanju akcije so Celjani prišli do vodstva. Nato sta v roku treh minut rdeče videla Naftaša Adrian Kocsis in Stjepan Caban, iz enajstmetrovke pa so Celjani zadeli še drugič na tekmi. Kmalu potem so živci popustili še kapetanu Nafte Davidu Tomažiču Šerugi, ki je prav tako moral predčasno pod prho, v 73. minuti pa je sledilo tolažilno darilo Lendavčanom s strani sodnika. Marko Krajcer je prejel rdeč karton zaradi domnevnega prekrška v kazenskem prostoru, enajstmetrovko pa Arpad Vaš ni uspel realizirati. Pred koncem tekme bi moral sodnik zapiskati še eno enajstmetrovko za goste, vendar si verjetno ni več upal.

Nafta: Prša, Korošec (od 46. Kocsis), Matjašec, Caban, Jerebic, Raduha (od 52. Vranešević), Tomažič-Šeruga, Polareczki, Da Silva, Vaš, Zelko (od 66. Sreš).

CM Celje: Mujčinović, Akakpo, Krajcer, Popović, Bezjak (od 70. Kotnik), Bakarič, Radulović, Marijan (od 46. Močivnik), Gobec, Firer (od 77. Avguštin), Medved.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.