https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ŠPORT

POM-ŠPORT: Pomurski dvoranski klubi minuli vikend neuspešni

17.10.2011 ob 9:58  

Izgubili so tako odbojkarji Panvite Galexa, tako rokometaši Pomurja in Arconta, kot tudi košarkarice Rašice. Edina svetla točka so odbojkarice Murske Sobote, ki so slavile že v petek, medtem ko bodo puconske odbojkarice igrale šele v sredo.

Odbojka, 1. DOL moški

Astec Triglav : Panvita Galex 3:2

(28:26, 25:19, 23:25, 15:25, 15:9)

Astec Triglav: Lužovec, Šmitran 7, Pokeršnik 19, Hafner, Jan, Rop 13, Bežek, Potočnik, Štembergar Zupan 20, Perhaj 3, Rezar 8.

Panvita Galex: Ajlec 8, Pavlovič 4, Mijalković 12, Žitnik 4, Marič, Drvarič, Horvat 8, Kurteš 14, Tot 15, Grabar, Vrabl.

Po slabšem začetku, ko so odbojkarji Panvite Galexa zaostajali v nizih že z 0:2, so murskosoboški odbojkaji zmogli izid izenačiti na 2:2, za zadnji, odločilni niz pa jim je nato zmanjkalo moči in po treh krogih ostajajo le z eno zmago, kar zadošča za trenutno šesto mesto. V prihodnjem krogu v Mursko Soboto prihajajo prvaki ACH Volley. Tekma bo v soboto, 22. oktobra, ob 19. uri v dvorani prve osnovne šole.

Odbojka, 1. DOL ženske

Tekma drugega kroga med UOK Vital in Kemo Puconci bo odigrana v sredo zvečer, v soboto, 22. oktobra, čaka puconske odbojkarice še gostovanje v Račah pri Formis Bell-u.

Košarka, 1. SKL ženske

Rašica : Grosuplje 59:71

V prvem krogu prve slovenske košarkarske lige za članice je ekipa Rašice na domačem terenu izgubila z Grosupljem z rezultatom 59:71. Za Rašico so največ točk na tekmi zadele Tina Kerčmar 17, Simona Kuzma 11 in Alja Samec 10 točk.

Košarka, 2. SKL moški

Košarkarji Radenske Creativa ta vikend niso igrali tekme, jih pa tekma tretjega kroga čaka v sredo, ko se bodo v gosteh pomerili proti Litiji.

Rokomet, 2. DRL moški

ŠD RK Mokerc - Ig : RK Pomurje 30:21

RK Grosuplje - RK Arcont Radgona 31:26

V četrtem krogu druge slovenske rokometne lige sta bila neuspešna oba pomurska predstavnika. Rokometaši Pomurje so izgubili v gosteh pri drugouvščenemu Mokercu-Igu s 30:21, prav tako pa so v gosteh pri Grosuplju izgubili rokometaši Arconta s 31:26. V naslednjem krogu, ki bo na sporedu v soboto, 22. oktobra, bo Pomurje gostilo zadnje uvrščeni Rudar. Tekma bo ob 19. uri na tretji osnovni šoli. Na domačem terenu bo igral tudi Arcont, ki se bo pomeril proti ekipi Moškanjci-Gorišnica. Tekma se bo pričela ob 18. uri v športni dvorani Radenci.

Odbojka, 2. DOL ženske

OK Murska Sobota : Vital Ljubljana 3:0

(25:16, 25:20, 27:25)

Odbojkarice Murske Sobote so v drugem nastopu zabeležile prvo zmago. Naslednja preizkušnja jih čaka v soboto, 22. oktobra, ko se bodo v gosteh pomerile proti Ankaranu.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.