https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

POLITIKA

Pomurska naveza okrog stranke Gregorja Viranta? Virant zanika ...

21.10.2011 ob 9:26  

Požareport poroča, da naj bi pomurski poslovni partnerji z Matejem Raščanom na čelu "obkrožili" tabor Gregorja Viranta, ki se na predčasne volitve podaja s stranko Državljanska lista Gregorja Viranta.


Požareport poroča, da je Matej Raščan preko mreže pomurskih lobijev Viranta obkrožil s tukajšnjimi sodelavci. Spletno stran www.lista-virant.si naj bi tako po poročanju Požareporta izdelalo murskosoboško podjetje Netmedia, katere solastnika sta Mitja Podgajski in Tadej Kirinčič, a so po objavi članka na Požareport na spletni strani Virantove liste pripisali, da je to storilo podjetje Infonet Media, d.d. Namigovanje, da naj bi spletno stran izdelalo podjetje Netmedia, naj bi po poročanju Požareporta šlo po liniji - Podgajski in Raščan, ki sta (bila) poslovno povezana preko lokalne televizije TV Idea, katere solastnik je bil Raščan, a je slednji svoj delež nedavno prodal ljubljanskemu podjetju MD300, ki je v lasti Joeja Raina Freschnerja. 

Krog »Pomurske naveze« naj bi bil tako sklenjen ravno pred kratkim s priključitvijo murskosoboškega župana Antona Štihca k Državljanski listi Gregorja Viranta.

Virant je sicer včeraj v oddaji Požareport na Info TV zanikal, da bi Matej Raščan kaj imel z njegovim štabom in ovrgel očitke, da za njim stoji krog ljudi okrog Raščana. 

    Komentarji

    1. Chevapcic
      21.10.2011 ob 10:28 Chevapcic

      .. Požar malo pretiravle, ale dobro .. gre za zgodbo .. :-)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.