https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ROKOMET

Rokometašice Millenniuma po dramatični končnici zmagale

Radenci  

V 1. krogu 2. DRL vzhod so v Radencih premagale Brežice.

Rokometašice Millenniuma so v novo sezono 1. B DRL vzhod štartale z zmago.

V prvi tekmi nove sezone 1. B državne rokometne lige za članice, ki je letos razdeljena na dva dela (vzhod in zahod), so rokometašice Millenniuma po napeti končnici premagale rokometašice iz Brežic. Slednje so sicer večino tekme vodile in vse je kazalo, da bodo domačinke ostale praznih rok. Po nekaj uspešnih posredovanjih v obrambi in napakah Brežičank, pa se je tekma v zadnjih petih minutah začela prevešati v prid domačink.

Rokometašice Millenniuma so tako dobro minuto pred koncem izenačile, nakar so Brežičanke zapravile napad, domačinke pa 20 sekund do konca zadele in uspešno ubranile še zadnji napad gostij. Končni rezultat tekme je bil 22:21 in dve točki sta tako po razburljivi končnici ostali v Pomurju.

Rokometaši Pomurja in Radgone igrajo danes

V boj za nove točke se bodo danes (v soboto) podali tudi rokometaši Pomurja in Arcont Radgone. Prvi bodo v Murski Soboti s pričetkom ob 19. uri gostili Rudar, Radgončani pa v Radencih prav tako ob 19. uri Moškajnce.

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.