https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Zavezujočega dogovora ni, Rajko Rep in Timotej Dodlek bosta igrala, stadion razprodan

Murska Sobota, 23.10.2011  

Včeraj je veliko prahu dvignila izjava Zlatka Zahoviča, ki je napeljevala, da na tekmi proti Mariboru ne bi smela igrati Rajko Rep in Timotej Dodlek. Situacijo okrog tega je pojasnil Murin športni direktor Igor Celec, ki pravi, da se igralca lahko odločita sama in da sta se odločila, da bosta danes igrala v črno-belem dresu.


Do začetka prekmursko-štajerskega derbija je preostalo manj kot tri ure, najpogostejša debata v zadnjih štiriindvajsetih urah okrog tekme med Muro 05 in Mariborom pa je bila, če bosta posojena igralca Rajko Rep in Timotej Dodlek lahko igrala na njej.

Zahovič vršil le pritisk

"Izjavo Zahoviča razumem kot vršitev pritiska, kateri je v nogometu običajen. Mura je v vzponu, Mariboru pa je ta tekma zelo pomembna, saj igrajo v Ligi Evropa in morajo nabirati točke v prvenstvu, da si ustvarijo prednost," trdi športni direktor Mure 05 Igor Celec.

Ante Šimunda in Igor Celec

Pa je kaj resnice v tem, da obstaja kakšen dogovor med kluboma? "Obstaja samo ustni dogovor, po katerem se Rep in Dodlek lahko sama odločita, če bosta igrala proti Mariboru ali ne, torej je odločitev izključno v domeni obeh igralcev in ne Mure ali Maribora. Če Zlatko Zahovič vrši kakšen pritisk na njiju, je to med njimi, ker so tudi oni njuni delodajalci," pojasnjuje Celec, ki je z Zahovičem ne glede na to vršitev pritiska v odličnih odnosih in ta izjava tega ne bo spremenila.

Rajko Rep in Timotej Dodlek

Rep in Dodlek sta  se odločila, da bosta danes pomagala Muri 05. Začetek spektakla bo ob 15. uri, štadion pa je razen stojišč že razprodan!

 

Preberite tudi:

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. TURBO
      23.10.2011 ob 12:22 TURBO

      mislen ka ta se s to odlocitvijo še bole priljubila našome občinstve!! ajde idemo gnes MURA

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.