https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Srečanje starejših v Bakovcih: Tudi jesen življenja je lahko lepa

Bakovci  

Včeraj so se v Bakovcih srečali starejši – na srečanju, ki so ga organizirali Krajevna organizacija Rdečega križa, KS Bakovci in MO MS, so za starejše krajane pripravili kulturno-družabni program.


"Skupaj nam je lepo" je bil slogan prireditve – namen dogodka, ki je potekal že prejšnja leta, je, starejšim pokazati, da so tudi oni pomemben sestavni del družbe. Nastopili so malčki iz vrtca Krtek, učenci OŠ Bakovci ter ljudski godci iz kulturno-turističnega društva Goska iz Satahovcev. V zabavnem delu sta za zbrane zaigrala tudi Mark in Bojan.  

 

Starejše so nagovorili predsednica Krajevne organizacije Rdečega Križa Minka Cör, predsednica Krajevne skupnosti Nives Cajnko in župan Anton Štihec.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.