https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Odranci imajo novega trenerja in predsednika kluba

Odranci  

Na izredni seji upravnega odbora NK Odranci je klub dobil novega, začasnega predsednika, prejšnji teden pa tudi novega trenerja.


Na seji je predsednik kluba Marič Marjan podal odstopno izjavo z mesta predsednika NK Odranci, ki je nekoliko presenetila člane kluba. Marič je povedal, da odstopa iz osebnih razlogov in da vzrok nikakor ni povezan s slabšimi rezultati članske ekipe v tej sezoni ali kakor koli z delovanjem ostalih članov kluba. " Najbolj srečen bom, ko se bo našel človek, ki bo pripravljen ta vlak peljati naprej, tako, kot smo ga mi, še najbolje bo, če bo še uspešnejši. Moje delo predsednika v NK Odranci se z današnjim dnevom nepreklicno končuje," je dejal Marič.

Foto: Damir Vöröš (arhiv Pomurec.com)

Upravni odbor je odstop soglasno sprejel in potrdil novega vršilca dolžnosti do 31.12.2011. Njegovo mesto bo začasno prevzel dosedanji podpredsednik kluba in vršilec dolžnosti Branko Ferenčak. Upravni odbor pa se bo kmalu spet sestal s predlogi za novega predsednika kluba, ki bo s svojim delom pričel 1.1.2012. Občni zbor kluba, ki se je v preteklosti odvijal sredi januarja, bo tako kmalu po jesenskem delu prvenstva, saj bo na njem razrešeno staro vodstvo kluba in izvoljeno novo.

Odranci imajo sicer od prejšnjega tedna tudi novega trenerja. Milana Koblencerja, ki je po štirih zaporednih porazih moral oditi iz kluba, je zamenjal Jože Rous. Slednji je Odrance že vodil v letu med leti 1993 in 1995. Na klop Odrancev je ponovno sedel minuli vikend, a neuspešno, saj so Odranci na gostovanju v Martjancih izgubili s Čardo z 4:3.

    Komentarji

    1. legenda57
      25.10.2011 ob 12:04 legenda57

      nej so zgubili 4:3?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.