https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Mladi nogometaš Mure 05 odhaja na preizkušnjo k AC Milanu

 

9-letni Rok Erniša, ki sicer trenira pri Murini selekciji U-9, je bil, medtem ko se je udeležil AC Milan Junior Campa, izbran za najboljšega igralca in bo odpotoval na Milan Junior Camp Day v Italijo.


Rok Erniša iz Moravskih Toplic, ki že 3 leta pridno trenira pri ND Muri 05, se je letos skupaj z dvanajstimi igralci iz domačega kluba udeležil AC Milan Junior Campa v Kopru, na katerem so bili izbrani tudi kot najboljša ekipa.

Rok Erniša med tremi najboljšimi igralci iz celotne Slovenije, ki bodo odpotovali v Italijo

Na AC Milan Junior Campu so jim nogometni strokovnjaki, ki jih je vodil Pierino Prati, legenda AC Milana, na visokem nivoju predali znanje o izvajanju tehnik in veščin, vključili psihične in fizične elemente nogometa, izbrali pa so tudi tri najboljše igralce iz celotne Slovenije, med katerimi je bil tudi Rok Erniša, ki bodo odpotovali na Milan Junior Camp Day v Italijo.

Mladi nogometaši se bodo na stadionu San Siro pomerili s svojimi vrstniki, za vrhunec pa bo poskrbela uradna tekma AC Milan

Tristo mladih nogometašev, ki bo 4. novembra odpotovalo v Italijo, bo sodelovalo na tekmi vsak s svojimi vrstniki iz mladinske ekipe AC Milan iz Italije in drugih delov sveta. Doživeli bodo izjemen občutek igranja na nogometnem stadionu San Siro, kjer se bodo pred uradno tekmo AC Milan pomerili z nasprotno ekipo.

AC Milan Junior Camp v Kopru 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. maribor111
      31.10.2011 ob 11:36 maribor111

      AMPAK KO BO TEKMA Z NAMI V GABESDORU BO IMEL ZLOMLJENO NOGO IN NOS

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.