https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Mladi soboški rokoborci osvojili osem medalj

Murska Sobota, 31.10.2011  

V soboto je potekal v Murski Soboti mednarodni turnir v rokoborbi za dečke, na katerem so rokoborci Sobote dosegli odlične rezultate - štiri zlate, srebrno in tri bronaste medalje.

Na turnirju je nastopilo 62 mladih tekmovalcev iz 6 držav (Avstrije, Bosne in Hercegovine, Italije, Srbije, Hrvaške in Slovenije). Mladi soboški rokoborci osvojili 8 medalj. Zmagali so Denis Kočar v katerogiji do 30 kg, Daniel Kočar kategoriji do 50 kg, Aljaž Zadravec v kategoriji do 55 kg in Aleš Ivanuša v kategoriji do 69 kg.

Drugo mesto je osvojil Klemen Podgorelec v kategoriji do 50 kg , tretja mesta pa so osvojili Nejc Gomboc v kategoriji do 34 kg, Luka Gumilar v kategoriji do 37 kg in Timi Gumilar v kategoriji do 48 kg. Alen Klement je osvojil 6. mesto v kategoriji do 34kg. Rokoborsko društvo Sobota je prejelo veliko pohval s strani tujih ekip o odlični organizaciji turnirja.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.