https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ODBOJKA

Odbojkarji Panvite Galexa zmagali na četrtfinalni srhljivki v Murski Soboti

Murska Sobota  

V prvi tekmi četrtine finala Pokala Slovenije so odbojkarji Panvite Galexa v Murski Soboti premagali Cacit Volleyball. 

Panvita Galex : Calcit Volleyball 3:2 (25:15, 25:23, 20:25, 18:25, 17:15) 

Točke za Panvito Galex so dosegli: Tot  23, Kurteš  7, Pavlovič  9, Žitnik  3, Ajlec  4, Mijalkovič  22, Flisar  12.

Po sobotnem porazu proti ACH Volleyballu (na fotografiji) so se murskosoboški odbojkarji pobrali in zmagali.

Začetek  prve četrtfinalne odbojkarske tekme je bil  za gledalce obetaven, kajti tehnična premora ( 8:7 in 16:10) so dobili gostitelji in po 25. minutah je igralec gostov  Kotnik udaril žogo v mrežo za izid niza 25:15. 

Drugi niz je bil za gledalce bolj zanimiv, za igralce na igrišču pa izenačen, kajti  Kamničani so povedli s 3:8, domačini so jih ujeli v drugem tehničnem premoru pri izidu 16:13, toda gostje niso popustili in izid izenačili na 22:22, končnica pa je znova  pripadla Prekmurcem, ki so niz dobili s 25:23 po odlični točki  Flisarja. 

Tretji niz  so gostje začeli bolj zbrano, kar dokazujeta tudi oba tehnična premora (7:8 in 14:16), Mihajlović  pa je z zadnjo točko v nizu poskrbel za  zmago gostov z  20:25. 

Četrti niz  so dobili Kamničani po 25. minutah igre, znova pa je bil pri zadnji točki zraven Mihajlović za izid 18:25 in  rezultat dvoboja v nizih 2:2. 

V petem nizu se je začelo vse znova. Gostitelji so igrali spremenljivo, odšli na menjavo strani pri 6:8 , nato pa so gostitelji izenačili na 12:12 in  imeli tri zaključne žoge (14:13, 15:14 in 16:15). Šele ob četrti je z začetnim udarcem iz asa piko na i postavil povratnik po poškodbi Gorazd Flisar za izid v nizu 17:15 in v dvoboju 3:2 za soboške odbojkarje, ki pa jih v nedeljo zvečer ob 20.00 uri čaka naporna povratna tekma na Gorenjskem.                                   

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.