https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

Nika Zorjan: Na Misijo Evrovizijo sta me prijavila fant in sestra

11.11.2011 ob 7:11  

Nedeljske večere Nika Zorjan v zadnjem času preživlja v Ljubljani, kjer uspešno nastopa na nacionalki v oddaji Misija Evrovizija. Tudi to nedeljo se  odpravlja v slovensko prestolnico, kjer se bo borila za polfinalni nastop.


Dijakinja Ekonomske šole v Murski Soboti Nika Zorjan ima izkušnje z nastopanjem že iz televizijskega šova Slovenija ima talent, zanimivo pa je, da se na Misijo Evrovizijo ni prijavila sama. "V bistvu sta me prijavila fant in sestra," nam pove Nika.

Foto: MMC RTV SLO

Mlada pevka je preteklo nedeljo že drugič stopila na oder Televizije Slovenije in prepričala tako gledalce kot strokovno žirijo, da se je uvrstila med osem finalistov. Pa ima glede na to, da je že nekoliko navajena nastopa, še kaj treme? "Seveda! Pred vsakim nastopom imam tremo in tudi tokrat je bila prisotna, vendar to preveč ne vpliva na mojo kvaliteto nastopa," odkrito prizna Nika.

Video Nikinega nastopa v zadnji oddaji Misija Evrovizija:

Tudi to nedeljo bo Niko pot vodila v Ljubljano, kjer jo čaka nov nastop. In katero pesem bo pela tokrat? "Pesem so nam določili sodniki in je zaenkrat še ne smem izdati, lahko pa povem, da je živahna in lahkotnejša od prejšnjih dveh. Zapela pa jo bom seveda na svoj način," pove skrivnostno Nika, ki tudi tokrat upa na napredovanje. "Rada bi ostala čim dlje v igri, je pa vse to povezano tudi od tega, kako me bodo ljudje podprli z glasovanji, tukaj predvsem mislim na Prekmurje in tudi bralce portala Pomurec.com," nam zaupa Nika.

Ne glede na to, če se bo Nika prebila tako daleč, da bo lahko nastopila na Emi, ali ne, pa je že veliko storila za svojo prepoznavnost. Pa misli, da je nastopanje v Misiji Evroviziji prelomnica v njeni pevski karieri? "Nastop na Misiji Evroviziji je zame velika odskočna deska in prelomnica v moji pevski karieri, vendar bom še vedno izkoristila vsako priložnost, ki mi bo dana," zaključi Nika.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. bono1
      13.11.2011 ob 9:57 bono1

      Nika dokaži, da si najboljša,kar tudi si, mi pa bomo glasovali danes zate. V tvoj prid govori tvoj fenomenalen glas in energija, ki jo izražaš na odru.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. bono1
      20.11.2011 ob 9:08 bono1

      Nika, danes je spet tvoj dan na Misiji Evroviziji, razturaj in gremo naprej med TOP 6.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.