https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ROKOMET

Rokometašice Millenniuma premagale Krim Mercator B

Radenci  

Članice ŽRK MILLENNIUM so minulo nedeljo premagale »nepremagljivi« Krim Mercator B.


S tem so pomurske rokometašice, ki domače tekme igrajo v Radencih, tretjo zmago v letošnji sezoni. Z rezultatom 34:33 so premagale "nepremagljivi" Krim Mercator "B", drugo ekipo državnega klubskega prvaka Krim Mercatorja.

Foto: www.zrk-millennium.si

Celotno tekmo so domačinke bile korak pred gostjami in z dobro igro držale rezultat v svojo korist. Tako so ob koncu prvega polčasa vodile s 17 : 13. Tudi drugi polčas so odlično začele domačinke, saj so rezultat povišale na pet zadetkov razlike. Krimovke, ki jih je vodila ena najboljših nekdanjih rokometašic slavnega Krima, Olga Čečkova, se niso predale in v zadnji minuti znižale rezultat na en gol razlike, kar pa ni zadostovalo za točke. Dobra igra in neusmiljen boj za zmago na domačem igrišču je tako Millenniumove rokometašice popeljal do 3. mesta na lestvici 1. B DRL vzhod.

ŽRK MILLENNIUM : RK KRIM MERCATOR "B" 34:33 (17:13)

100 gledalcev

Millennium: Pihlar Laura 9, Šijanec Martina in Kurbus Sabina po 6, Kolbl Tina 4, Varga Mateja 3, Petrovič Tjaša 3, Kreft Danijela 3, Karnet Karla, Kolosovski Sara, Kaučič Barbara, Čeh Tina, vratarki Neubauer Andreja in Rajh Lara

Trener: Boštjan Žinkovič, vodja moštva Karl Vrbnjak

Krim: Jurič Manca 8, Potisek Špela 7, Zulič Nina 5, Sunorič Tamara 4, Petauer N., Dorič N., Čehič S. in Pavič E. po 2 zadetka

Trenerka: Olga Čečkova

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.