https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

Na Prekmurski gibanici bodo obiskovalce zabavali D'kwaschen Retashy

14.11.2011 ob 23:24  

Klub prekmurskih študentov pripravlja že 15. Prekmursko gibanico, ki bo v torek, 6. decembra 2011, na mariborskem ŠTUK-u. Na Prekmurski gibanici, ki na ŠTUK-u slovi kot ena najboljših študentskih zabav, se vsako leto zbere okrog 1200 prekmurskih in ostalih slovenskih študentov.


Tudi letos bomo med obiskovalce brezplačno razdelili prekmursko gibanico, pripravljeno po licenci z geografskim poreklom. Ker bo letos prireditev v prazničnem času, čaka obiskovalce presenečenje! Izkupiček prireditve bo namenjen dobrodelnemu projektu »Študentski fond« v okviru katerega pomagamo socialno ogroženim študentom z enkratnimi štipendijami in jim tako vsaj malo omilimo socialno stisko ter olajšamo stroške študija.

Prekmurska gibanica se bo pričela ob 20. uri. V preddverju bosta za popularne plesne viže skrbela DJ Berti in DJ Urosh. V dvorani pa bodo nastopili mladi rockerji The Eight, znana prekmurska rock skupina Dismissed in Jože Činč z D'kwaschen Retashy. Zabava bo trajala vse do jutranjih ur.

Prekmurska gibanica na enem mestu združi različne generacije študentov in ostalih obiskovalcev. (Foto: Martin Car)

Več fotografij z lanske Prekmurske gibanice si lahko ogledate TUKAJ.

Cena vstopnice za člane Kluba prekmurskih študentov bo znašala 3 evre, za ostale pa 6 evrov. Na dan prireditve bo za vse enotna cena 9 evrov. Lani je zaradi velikega povpraševanja kar nekaj obiskovalcev na dan dogodka ostalo brez vstopnice, zato v klubu svetujemo, da si svojo vstopnico v predprodaji zagotovite čim prej

Vstopnice bodo na voljo na Pomurskem študentskem servisu (Murska Sobota), ŠTUK-u (Maribor) ter na ŠOU točki na Kersnikovi ulici v Ljubljani. Vstopnico bo možno dobiti tudi na Unibusu (študentski avtobus, ki tedensko vozi študente v Ljubljano in nazaj). Tako kot vsako leto bo tudi letos organiziran avtobusni prevoz iz Ljubljane in Murske Sobote. Sedež na avtobusu si zagotovite z nakupom bona za avtobus.

Več o avtobusnih prevozih in drugih informacijah lahko preberete na: www.kps.si/gibanica.

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.