https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Rok Bagoroš osvajal Milano in podpisal novo pogodbo

 

V Milanu na pravkar končanem salonu motociklov EICMA 2011 se je zgodil pravi 'rokenrol'. Rok Bagaroš je s podpisom dveletne pogodbe postal ekskluzivni KTM-ov tovarniški voznik, s svojimi predstavami pa je zabaval in navdušil številno občinstvo. 


22-letni Prekmurec je po enem letu na malem, 125 kubičnem motociklu za najstnike – KTM Duke 125, s svojim napredkom, inovativnostjo in virtuoznostjo na dveh kolesih prislužil zaupanje vodilnih v avstrijskem Mattighofnu in vstopil v novo poglavje svoje športne kariere.

Bagoroš: Navdušen sem, uresničujejo se mi sanje

"S podpisom te pogodbe se mi odpirajo nova vrata v mojem nadaljnjem razvoju, obenem pa smatram, da so vodilni v KTM-u po enoletnem partnerstvu začutili moj potencial. Navdušen sem nad tem, da sem sedaj član elitne skupine tovarniških dirkačev, ki na različnih področjih motošporta, pa naj si bo to od motokrosa, endura ali relija, dosegajo vrhunske rezultate. A dobra družba ni vse, tu je še tovarniška podpora v materialu, tesno sodelovanje z razvojnim oddelkom, s katerim bom lahko pripravil vrhunska 'stunt' motocikla. Dosedanji KTM Duke 125, seveda ostaja del obveznega programa, pridružil pa se mu bo še povsem novi KTM Duke 690. Ne morem opisati z besedami kako sem vznemirjen, saj bom namesto 15, sedaj preganjal kar 70 'konjev'," pravi Bagoroš.

S treningom na novem KTM Duku 690 Bagoroš pričenja že sredi decembra, nato pa sledijo 'šovi' in promocijske turneje po Evropi, Aziji in v drugi polovici leta še v Južni Ameriki. 

V Milanu je tako prvič nastopil v prvi ligi 'stunt' voznikov na najbolj prestižnem dogodku leta in odvozil svoje nastope ob boku legendarnih vzornikov, kot sta Chriss Pfeiffer in Kevin Carmichael. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. bb
      20.11.2011 ob 13:42 bb

      ČESTITAM!!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.