https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Turnišču so streljali občani

Turnišče  

Strelsko društvo Štefan Kovač Turnišče ob občinskem prazniku občine Turnišče v soboto, 19. novembra, pripravilo promocijsko-družabni dogodek Občan strelja, kjer bodo lahko občani tekmovali z zračnim orožjem na novem strelišču društva, ki velja za enega najsodobnejših strelišč v tem delu Evrope.


Strelci iz občine Turnišče, ki že od leta 1974 delujejo v okviru Strelskega društva Štefan Kovač so se letos odločili popestiti dogajanje ob občinskem prazniku in hkrati predstaviti svoje strelišče širši javnosti. Tako je v soboto, 19. novembra na društvenem strelišču v stavbi podjetja Agrocorn, kamor so se turniški strelci preselili pred dvema sezonama, potekal dogodek Občan strelja.

Rezultati današnjega tekmovanja Občan strelja, ki je potekalo na strelišču SD Štefan Kovač Turnišče

Ekipno:
1. T-Family (Robi Tkalčič, Jernej Tkalčič, Silvija Tkalčič ) 232,0 krogov
2. Turnišče - ženske (Tanja Premoša, Laura Žerdin, Tatjana Gjerkeš) 228,5
3. PLUS (Roman Ferenčak, Andrej Horvat, Boštjan Premoša) 221,7

Posamezno ženske:
1. Silvija Tkalčič Gomilice 84,9 krogov
2. Laura Žerdin Turnišče 80,4
3. Jasmina Denša Nedelica 78,4

Posamezno moški:
1. Matej Zadravec Turnišče 92,1 krogov
2. Andrej Horvat Turnišče 86,7
3. Slavko Režonja Turnišče 82,8

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.